09-11-05

 Lasagna

Nieuwtje op deze site: een lijstje van muziek die je op dit moment in mijn cd-speler kan terugvinden! Voor de mensen die me nog niet of minder goed kennen even vertellen dat ik nogal veel met ceedeetjes en plaatjes en muziekjes bezig ben. Als er trouwens mensen zijn die vinden dat er wat essentieels ontbreekt in die lijst: laat maar horen! (ja Jakke ik weet dat ik naar Wolf Parade moet luisteren :-p)
 
Kort relaas van de voorbije dag: les gehad van 10.30 (ik was een half uur te laat maar soit) tot 13.00. We hebben de opdracht gekregen om een collega-student te interviewen aan de hand van een bepaald format (denk aan "de Zeven Hoofdzonden", "Tussen Hemel en Hel"). Ik kreeg lukraak Bernard toegewezen als te bevragen persoon. Nu ken ik Bernard nauwelijks maar hij mag zich aan een spervuur van uiterst actuele, diepgravende en rake vragen verwachten :-). Hij op zijn beurt mag mij dan wel interviewen. Shoot! Na de les ben ik met Vins en Pieter een kebapke gaan steken in de welbekende Hasseltse kebapperie Seven. Vins is een rasechte Hollander. Pieter spreekt altijd vloeiend AN en heeft enkele vreemde studies afgewerkt alvorens in onze huidige klasgroep terecht te komen. Eerst heeft hij Elektronica gestudeerd en daarna Akoestiek. Tijdens een soort studiedag op de VRT was hij de mannen van de satellietwagens aan het uitleggen hoe de techniek van die apparatuur allemaal ineenstak. Die mannen wisten dat zelf niet, en Pieter heeft als eindwerk ooit zo'n wagen ineengestoken (op papier dan). Best grappig :-). De wereld op zijn kop.
 
Kebap dus (voor mij eentje zonder saus aub). Dan nog 4 uur gevuld met rondslefferen, geld afhalen, wat klerenwinkels binnengaan, opdringere mensen van Oxfam vriendelijk afwijzen, naar de GB gaan om een Gini te kopen, wat boekjes lezen in de Standaard Boekhandel (wat een mens niet kan doen op 4 uur tijd). Dan op mijn oud kot goeiendag gaan zeggen tegen mijn oud-kotgenootjes om daar mijn van thuis meegebrachte lasagna (door moeder liefdevol bereid) op te warmen in Bert zijn maajkroweejf en vervolgens te nuttigen. Too many details? Zeker.
Dan maar naar de les. Van 18.00 tot 21.00 begot. Maar wel interessant.
 
Oh ja, mijn goede vriend en buurman Jakke vertrekt morgenvroeg met nog wat makkers op een roadtrip naar Zweden om Stijn te bezoeken, die op Erasmus is. Dus ben ik gezellig naar hem toe gegaan en hebben we afscheidsgewijs naar De Laatste Show gekeken. Veel plezier Jakke, en stuur een kaartje ;-)


01:50 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ziet er goed uit ! Ey die Janneman !

U ziet, als uitstekend journalist volg ik de raad van mijn geïnterviewden op, en breng ik een bezoekje aan je blog ;-)
Ziet er goed uit! Heel interessant om lezen ook. Alleen, ge had gelijk: van die muziek ken ik de ballen ;-)

Keep the good work comin' eh!

Gepost door: Bernard Van Buggenhout | 09-11-05

de jakke jakke, geef toe dat de lasagna die in in BXL heb meegenomen veel lekkerder is dan op die foto ;-).

Keep up the good work (ben es benieuwd hoe lang ge het gaat volhouden ;-))

Gepost door: Sergio | 09-11-05

ola cabron! It's a small world after all... Bernard was mijn "vriendje" toen ik circa 14 jaar oud was, haha!

Die lasagna ziet er trouwens delicieus uit, als 'm nu nog vegetarisch was...

Vanavond ga ik Finding Neverland in de zebracinema kijken met Maarten, en misschien Dimi, mijn nieuwe roomie. Als je zin hebt om mee te gaan, doen!

groet, babs-net-terug-van-gent-en-nog-aan-het-acclimatiseren, zucht.

Gepost door: babs | 09-11-05

Ik spreek dus altijd vloeiend AN. Dan met doa es rap ewa veraaneing in koome wor. Sjoen saait, zeg da mer goed. Iech voond 'et ooch kemik da dei techniekers ne wieste wei da dei zendwgens marchierde. Daan hub iech ze 't mer geexpliceerd wor. Iech voond 't ooch wel humor. ;-)

Haddeggoedwor!

Gepost door: Pieter | 27-11-05

De commentaren zijn gesloten.