10-11-05

 Antony

Gisteravond ben ik met mijn fijne vriend Siegfried en ene Veerle naar het concert van Antony and The Johnsons geweest in de Bourlaschouwburg in Antwerpen. De heer Antony is een vreemde verschijning: hij is homo, nogal zwaarlijvig, verwijfd, vaak gekleed in een jurk, houdt van pruiken, praat als een janet en zingt als de aartsengel Gabriel. Echt waar, de stem van die kerel bezorgt je gewoon ijskoude rillingen over je rug. Gezeten aan zijn piano zingt hij ballads die uit de mond van iemand anders eerder belachelijk zouden klinken. Soms stopte hij midden in een nummer om even doodleuk een anekdote te vertellen. Hilarisch. Zoals die keer dat hij tussen enkele (andere) grootheden geprogrammeerd stond en hij tot zeven keer toe moest herbeginnnen aan een nummer. "What the fuck is that 2-fingered trannie doing on stage?" moeten zij volgens hem gedacht hebben. Schitterend hoe die man zichzelf relativeert :-D.
 
De foyer na het concert had trouwens veel weg van een BV-feestje. Een greep uit de aanwezigen: Benny "De Pauw", Josse De Pauw, Jan Decleir, Stany Crets, Peter Van den Begin, Tom Lenaerts, Gène Bervoets, Joost Zweegers, en zelfs Jasper Steverlinck. Voor de geïnteresseerden: er komt waarschijnlijk een nieuwe Arid-plaat(!) en daarnaast een (cover)plaat van Jasper solo.
 
Na het optreden in Antwerpen ben ik met Sieg nog even een stapje in de Leuvense studentenwereld gaan zetten. Maar omdat het vroeg dag zou worden en de dag erna er een kotfeestje in diezelfde stad plaats zou vinden zijn we toch nog om 3u thuis geraakt. Kwestie van niet té moe te zijn :-) Zometeen dus vertrek ik naar Leuven met partner in crime Pieter (of was jij dat Perre ;-)) Als ik me morgen nog wat kan herinneren dan post ik wel een verslagje!
 
Bye bye

20:05 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zalig Zalige muziek, maar is hij al niet een zij? Ik vind de vorige plaat enorm sterk, maar bij deze plaat had ik wel iets van: weer dat "I want to be a girl"-gedoe...

Gepost door: Perre | 11-11-05

BV spotting Vergeet Guido Belcanto niet Jan. Guido Belcanto zeg ik u!

Gepost door: Siegfried | 12-11-05

arid ooh een nieuwe aridplaat? ik ben geïnteresseerd!! Ze hebben trouwens al verschillende repetities gehouden en er werd meer nieuws beloofd in 2006.... (volgens mijn bron :-D),
Steven speelt nu bij Hooverphonic, David en Filip bij Venus in Flames

Gepost door: Ivy | 19-11-05

De commentaren zijn gesloten.