11-11-05

Gwen Stefani is een lekker wijf!!


Hieronder volgt het interview dat Bernard van mij heeft afgenomen. Ik vind het alvast hilarisch :-D
 

 “GWEN STEFANI IS EEN LEKKER WIJF!”

Interview met Jan Van de Poel

 

 

Muziek is enorm belangrijk in mijn leven. Ik luister eigenlijk altijd naar muziek, behalve als ik op vakantie ben. Dan mis ik dat na een week ook ongelofelijk.” Jan Van de Poel klinkt overtuigd als ik hem mijn eerste vraag stel. “Ik luister niet enkel naar muziek, maar bestudeer het ook. Ik lees magazines en reviews. Ga op zoek naar wie wat schrijft over wie.” Jan is 23 en studeert journalistiek. In zijn vrije tijd houdt zich vooral bezig met muziek en vrienden.

Aan de hand van negen legendarische songtitels probeer ik meer te weten te komen dan dat...

 

 

NOT AN ADDICT - K’S CHOICE- Ben je aan iets verslaafd? Bier, feestjes, festivals, vrouwen,...?

 

Aan ze allemaal!”klinkt het gemeend.”Ik ga gemiddeld vijf keer per week stappen en in de vakantie zelf iedere dag. Ik ben een sociale drinker. Ik vind het gezelliger op café een pintje te drinken dan een cola. Bovendien krijg ik daar buikpijn van

Aan vrouwen? Af en toe” (glimlacht)

 

AFRICA-TOTO- Ben je iemand die graag reist?

 

Ik reis te weinig. Normaal gezien was ik vanmorgen naar Zweden vertrokken. Een vriend studeert daar en we gingen hem met een paar kameraden een bezoekje brengen. Mijn ouders hadden liever dat ik thuis bleef en naar de les ging. Dus ben ik maar niet gegaan, om de huisvrede te bewaren.” (knipogend)

Als ik met vakantie ga, is het sowieso low-budget. Ik ben nog student... Als ik in het buitenland ben, wil ik altijd nieuwe mensen leren kennen. Ik vind het dan amusant om mensen, die ik nog niet ken, mee uit te vragen en te léren kennen.

 

MONEY FOR NOTHING-THE DIRE STRAITS- Hoe belangrijk is geld?

 

Zonder geld kan je niet gelukkig zijn, daar ben ik van overtuigd. Omdat ik nog studeer, koop ik niet zoveel dingen.” (overtuigd) “Ik betaal wel alles zelf, buiten mijn studies. Ik geef wel niet veel geld uit aan kleren. Ik zal geen T-shirt van €30 kopen, dat vind ik te duur. Voor €5 heb je ook al iets tof!”

 

WHAT’S A MAN WITHOUT A WOMAN–VAYA CON DIOS– De titel stelt de vraag!

 

Ik ben sinds anderhalf jaar vrijgezel en dat bevalt me voorlopig nog. Ik vind het wel leuk om de jager te zijn op café. Tot voor anderhalf jaar heb ik twee relaties gehad van in totaal zes jaar. Toen de laatste op de klippen liep ben ik ongelukkig geweest. Maar dat is vrij snel overgegaan.” (lacht) ”Na een kus met een ander meisje.

 

SUMMER OF 69-BRYAN ADAMS- Ben je nostalgisch en/of melancholisch? Hoe belangrijk zijn herinneringen?

 

Minder en minder denk ik” (denkt terug) “Alhoewel... Toen we afgelopen maandag op de VUM waren, hoorde ik het nummer ‘Domino of zo’ op de radio. Toen dacht ik spontaan terug aan mijn tante. Ik herinner mij nog dat ik er op bezoek was en dat zij mij wist te vertellen dat dat nummer net uitgebracht was...

 

STAIRWAY TO HEAVEN-LED ZEPPELIN- Is er leven na de dood of niet?

 

De poster met de tekst van dat nummer hangt in mijn slaapkamer! Schitterende plaat! Maar om je vraag te beantwoorden: ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven, want volgens mij is er helemaal niks na de dood.  Dat er leven na de dood is, is absolute onzin. Puur wetenschappelijk kan er zelfs niks zijn..."

 

WHERE IS MY MIND-THE PIXIES- Ben je een twijfelaar? Een dromer?

 

Beide! In het begin van het academiejaar vroeg er een lector mij of ik een twijfelaar was en daar kon ik moeilijk op antwoorden dus dat ben ik zeker

En een dromer? Als ik een rake zin of opmerking hoor, ben ik soms daar een paar minuten over aan het nadenken. Dus ja, ik ben wel een dromer...

 

SATISFACTION-THE ROLLING STONES- Uit wat put je voldoening?

 

Schitterend nummer alweer!” (lacht) “Ik ben blij dat ik de richting journalistiek gekozen heb. Dat is echt wel mijn ding en geeft mij voldoening. Maar je kan het eigenlijk simpel stellen: als de dagen goed gevuld zijn zorgt dat voor voldoening. En vice versa.”

 

DON’T SPEAK-NO DOUBT- Ben je eerder een luisteraar of een spreker? Kan je “genieten” van stilte?

 

Eigenlijk ben ik een luisteraar. Zeker als ik tegenover een interessant figuur zit. Ik probeer dan bij te leren door aandachtig te luisteren en te interpreteren.” (denkt na) “Als ik in een groep ben neem ik wel vaak het voortouw. Dus blijkbaar ben ik ook wel een spreker... Maar vergeet zeker niet op te schrijven dat Gwen Stefani van No Doubt een lekker wijf is!”

 

Bernard Van Buggenhout

23:10 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Leuk artikel... Leuk artikel, leuk geschreven, totaal oninteressant onderwerp :p

Gepost door: Perre | 11-11-05

idd leuk super leuk artikel ;)
en oninteressant? daarom bezoeken we toch ook uw site, perre ;)

Gepost door: dM3 | 11-11-05

jaja... zeer leuk Gwen stefani is toch niet my cup of tea. ;)

Gepost door: Siegfried | 12-11-05

Nice Goed geschreven ... onderwerp ... net iets minder ;-)

Gepost door: Sergino | 12-11-05

:) Helemaal Jan :)

Gepost door: Hanne | 12-11-05

jamaar een interview waarin Gwen Stefani vermeld wordt is toch sowieso interessant? Zeker als er zo'n mooie foto bijstaat :-)

Gepost door: Jan | 12-11-05

mmmh Een goede interviewer is accuraat en correct in zijn verslaggeving (jaja, grrrrr ;-p) , maar soit...

Gwen Stefani is écht wel een lekker wijf :-D. (rrrrh!)

Gepost door: bambi | 13-11-05

De commentaren zijn gesloten.