30-11-05

Jessica Simpson, where has your love gone?

Jessica Simpson en Nick Lachey gaan scheiden

do 24/11/05 - Popzangeres Jessica Simpson en haar man Nick Lachey gaan scheiden. Na een huwelijk van drie jaar hebben ze besloten om elk hun eigen weg te gaan. Volgens een officiële mededeling gaan ze uiteen met respect en grote bewondering voor elkaar. Beide popzangers vragen de nodige privacy in de moeilijke periode die nu volgt.  (vrtnieuws.net)

Enkele quotes van onze lieftallige schone:

Jessica: Platypus? I thought it was pronounced platymapus. Has it always been pronounced platypus?
 
[on the aftermath of death]

Jessica: Rigor who?
 
[saying why she is not going to eat the fast food]

Jessica: I have a hard booger in my nose, and it makes it - I think it's going to make it bleed.

Jessica: The first thing I'm going to do is poop.
 
Jessica: You married me.

Nick: Don't remind me!

Spontaan moest ik denken aan het prachtige nummertje dat Adam Green enkele jaren geleden schreef als ode aan de lieftallige Jessica. Hier volgt een stukje:
 
Jessica Simpson, where has your love gone, it's not in your music, no.
You need a vacation, to wake up the cavemen and take them to Mexico.
Jessica, Jessica Simpson, you've got it all wrong. Your fraudulent smile, the way that you faked it the day that you died.






19:40 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Tis weer den tijd! Laten we even stilstaan bij deze "echtscheiding"! Geloof me vrij, tis weer de periode dat koppels uit elkaar gaan! Kijk naar Sandy Tura en Luk Alloo! Dana Winner die in een huwelijkscrisis zit en voor P-Magazine poseert om haar weer sexy te voelen! Het koppeltje van 3BC, ik zal hier maar geen namen vernoemen, wiens liefde is uitgedoofd! Om nog maar te zwijgen van de levende voorbeelden met wie ik in mijn naaste omgeving optrek! De liefde bloeit spontaan dood in deze "donkere" periode van het jaar! Twordt weer tijd dat Nieuwjaar eraan komt en we allemaal iemand nodig hebben om onze nieuwjaarszoenen aan uit te delen! Liefde is mooi, zeker als je met twee bent ;-)

Gepost door: Inge | 30-11-05

Doemdenktertje? Wat een doemdenkerij Inge. Het kan toch niet zo erg gesteld zijn met deze periode van het jaar? Misschien wel eens interessant om een onderzoek te plegen naar de ratio waaraan relaties uiteen vallen, in vergelijking met de seizoenen van het jaar. Ik vind dit nu net geen donkere maar een lichte periode van het jaar. De kerstlichtjes voorop dan, het vuurwerk bij Nieuwjaar. Waarom zou je nu je zekere nieuwjaarszoen buitenschoppen? Wacht dan tot een maandje na nieuwjaar. Dan heb je een mooi excuus om voor Valentijn een blind date te zoeken ;-)

Gepost door: Nicky | 01-12-05

/ Geweldig lied. Adam Green heeft het bij het rechte eind.

Gepost door: Charlotte | 02-12-05

doemdenkster?? Hey Nicky, ik noteer maar wat ik zie in mijn omgeving hé! Met mij alles prima hoor :-)! Ik geniet volop van mijn vrijgezellenstatus! Maar ik vind het gewoon opvallend dat er altijd zo "periodes" zijn, wanneer koppels uit elkaar gaan! Ik sta daar soms echt verwonderd van! En ja, misschien moet ik eens dringend op onderzoek uit! Maar misschien eerst op zoek voor mijn eigen! hihi! Goed weekend en succes met blokken!

Gepost door: Inge | 02-12-05

about jess I like the song wey better than the girl :-D ma je weet natuurlijk nooit, stel je zou die goed kennen en die blijkt plots een kant van haar te verbergen die wél intelligent is... of ben ik nu vergeefs aant hope? :-D

Gepost door: joppe | 04-12-05

De commentaren zijn gesloten.