05-01-06

Paspoepkes

Tijd voor een stand van zaken. Het is kerstvakantie! Haha, spijtig voor al degenen die nu examens hebben of moeten werken (dat zijn er blijkbaar ontzettend veel) maar ik heb lekker vrij! En nee, ik besef dat niet nu pas, aan het einde van de tweede week. 
 
Blijkbaar is een van de voorbije dagen de koopjesperiode begonnen. Ik bevond mij gisteren in Leuven en het oestrogeengehalte lag daar ongemeen hoog. Het aantal bezoekers per winkel lag ook hoger dan gemiddeld. Dan kan een mens al eens zijn conclusies trekken. Heb ik trouwens al gezegd dat de mannenafdeling van de H&M in Leuven volledig weg is?? Ik vind dat een gemene vorm van discriminatie. Een man heeft in een klerenwinkel keuze tussen pakweg 20 T-shirt-modellekes, terwijl een vrouw er zeker 100 heeft. Dat vind ik dus buitengewoon fout. Ik heb ook graag veel keuze :-). En dan beslissen ze om de mannenafdeling maar helemaal te elimineren, mooi is dat. Niet dat ik nu zo'n fashion victim ben, maar het is plezanter om niet heel de tijd mensen tegen te komen die bijna dezelfde garderobe als u tentoonspreiden.
 
De paspoppen van tegenwoordig zijn ook niet mis overigens, knapper zelfs dan de gemiddelde Oezbeekse schone. Mooi geschminkt, gepruikt en gekleed. Soms zie je mannen gewoon staren naar die dingen, en niet geheel onterecht. Er zijn er bij die niet zouden misstaan in de P, mocht er een paspoppen-special bestaan. Maar ze zijn niet allemaal in orde. Soms staan er paspoppen naakt in de etalage. En dan vraag ik me af: waarom doen ze die nu geen kleren aan? Hoe willen ze nu kleren verkopen? Of trekken ze zo meer volk in hun winkel? Of is het wachten op de nieuwe wintercollectie van volgend jaar? Of hadden ze die dag geen zin om iets fatsoenlijks aan te trekken? Of denken ze dat niemand daar op let? Mij is het alvast opgevallen deze week.
 
Nog meer gekke dingen deze week: toen ik in Diest aan de bushalte wou overstappen las ik op het uurrooster dat ik maar liefst 50 minuten moest wachten op de bus naar Tessenderlo. Een bescheiden binnensmondse vloek kwam toch even naar boven en net op dat moment zei die vreemde onbekende kerel naast mij, op uitnodigende doch serene toon: "Koffieke drinken?" Goed, dat was ik toch van plan, weliswaar in het gezelschap van mijn discman of met het exemplaar van P-magazine met Virginie Claes erin. Wij dus de Meridiaan binnen en ons aan de toog gezet. Na enkele minuten bleek al dat het geen gewone kerel was. Hij stonk ten eerste danig naar hondenstront en zijn kledingkeuze bleek (na het ontdoen van zijn jas) ronduit fout. Ondanks deze minder aangename vaststellingen bleek dat hij toch een "player" is, hij beweerde van Leuven te komen omdat hij daar enkele "vriendinnekes" had zitten. Nu was hij onderweg naar Geel alwaar hij zijn volgende prooi zou gaan verslinden. Ik ben ondertussen even naar het toilet gegaan om te checken, maar neen, er hing echt geen hondenstront aan mijn schoenen. Vriendelijken tiep, daar niet van. Maar dat er meerdere (!) vrouwen zijn die deze lelijkerd appreciëren gaat lichtjes mijn petje te boven.

19:27 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

geil... Okee, ten eerste: de mannenafdeling van de H&M is naar de diestse verhuisd. En er is nu een gigantische mannencollectie, tesamen met een erg te gekke, uitgebreide, fantastische vrouwencollectie. Geil, ja :-).

Ten tweede: Vrouwen vallen nou eenmaal op vriendelijke tiepjes die je uitnodigen voor een koffie en NIET op asociale muziekluisterende mannetjes die de P-magazine aan het begeilen zijn. Hoewel, als ik de keuze had uit jou en een man die ruikt naar hondepoep, zou ik het ook wel weten :-p. Hondjes daarentegen doen het wél goed. Net zoals baby'tjes. Misschien een tip?

Ten derde: Geilen op paspoppen? ehm?

Geen verder commentaar :-).

Gepost door: beeb | 06-01-06

geil! Het verbaast me niets dat die man naar Geel moest. Heb je z'n koffie ook moeten betalen nadat hij wegliep uit het café? ;)

Gepost door: dM3 | 07-01-06

De commentaren zijn gesloten.