10-01-06

Zus en zo

Mijn zus Karlien gaat voor 3 maanden op Erasmus in Helsinki. Zondagochtend om 6u is ze samen met ma en pa richting Zaventem vertrokken om het vliegtuig te nemen naar Finland. De dauw was fris, de lucht was koud en de zon scheen verblindend. Ideaal vliegweertje. Ze deelt er nu samen met een vriendin een kamer van een 30-tal m² in het centrum van de Finse hoofdstad.
Thuis is het nu een rare situatie, zo zonder zus. We zijn maar met zijn drieën meer in plaats van met 5. Die vijfde is dan Jeroen, de vriend van Karlien die hier normaal vaker is dan ikzelf :-). Het is hier veel stiller nu. Mijn pa is blij dat er nu weer elke dag vlees op tafel komt, omdat de 2 vegetariërs niet meer meeëten. De badkamer is altijd vrij. En binnen een week zullen er nog wel veel meer dingen zijn die anders zijn dan eerst.
Karlien, maak er een supertijd van en amuseer u geweldig ginder; denk niet te veel aan thuis en doe zoveel mogelijk fijne dingen. Ik zal hier ondertussen hetzelfde doen ;-)!
De schrijfkriebels runnen trouwens through the family, Karlien houdt nu een dagboek bij op http://karlieninfinland.skynetblogs.be . Zo kan je haar buitenlandse avonturen meteen meevolgen!

00:16 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

de badkamer Oooh, ik spendeer helemaal niet zoveel tijd in de badkamer, hoor!!

Gepost door: karlien | 14-01-06

De commentaren zijn gesloten.