03-02-06

Extreem grappig?

Er mag niet meer gelachen worden. En al zeker niet met Moslims. Ho maar! "Gij zult spotten met onze godsdienst? Gij zult daarvoor boeten!" Komaan zeg. Omwille van een spotprentje zetten die geflipte idioten heel het land op stelten. Europeanen zijn zelfs niet meer veilig in de "verhitte" landen.

 

"Imams houden urenlange preken, onderbroken door huilbuien, over hoe het goddeloze westen te straffen."

"Het Pakistaanse parlement veroordeelt de publicatie in een Deense krant van spotprenten over de profeet Mohammed. Een meerderheid spreekt over godslastering."

"In Jakarta in Indonesië zijn een hondertal woedende gelovigen binnen gevallen in de Deense ambassade. Ze gooiden met rotte eieren en tomaten."

 

Moesten die mensen allemaal ne keer goed van de grond gaan, de wereld zou er veel mooier uit zien. Maar dat mag waarschijnlijk niet van hun godsdienst. Dat alle kranten de bewuste cartoons maar eens lekker afdrukken. Leve de persvrijheid!

 

P.S. Ik beweer niet dat alle Moslims geflipte idioten zijn. Het betreft hier ongetwijfeld een kleinere groep extremisten die rap in hun gat gebeten zijn.

13:19 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Moslims en seks Let op! Van de paus moogt ge alleen seks hebben zonder voorbehoedsmiddelen, alleen om u voort te planten, niet voor uw plezier. Moslims mogen wel seks hebben puur voor de fun, met voorbehoedsmiddelen als ze dat zouden willen, en het hoe en wat daarvan staat zelfs in de Koran. Dus gaat eerst de heilige schriften er eens op nalezen eer ge van die uitspraken doet. Op vlak van seks is de christelijke leer veel conservatiever dan de Koran.

Gepost door: liza | 03-02-06

extreem nou ja, leve het atheïsme dan maar :-). (en het boeddhisme, hindoeïsme, en ja, ook het hedonisme :-D)

En ik ben het volkomen eens met uw tekstje. Mensen zouden meer van de grond gaan moeten gaan en lachen, en niet van de grond gaan en bombarderen.

Oh. En die foto is hilarisch :-D.

Gepost door: babs | 03-02-06

De commentaren zijn gesloten.