24-04-06

oesters en halfnaakte vrouwen

Terwijl ik vorige week nog berichtte dat werken bij P-Magazine hard labeur is, kan nu ook wel het tegenovergestelde beweerd worden. De voorbije dagen waren gevuld met oesters, wijn (geen champagne) en fotoshoots met halfnaakte vrouwenlichamen. De fijne kant van de job zeg maar. Donderdag ben ik zes lezeressen gaan interviewen, die zo vriendelijk waren om het beste van zichzelf te geven voor de camera. Mijn taak was om het bijhorend interview af te nemen. Dat deed ik uiteraard met alle plezier. Vandaag kwam er minder bloot aan te pas. Ik was op reportage gestuurd richting Brussel. Daar stond een grote kraan met een bakje aan, en in dat bakje kun je eten en drinken, op 50 meter hoogte dus. Het VRT-nieuws was er ook, de kans bestaat dus dat u het heeft gezien op TV. Alles goed en wel dus, op mijn stageplaats. Ook het leven daarbuiten proef ik af en toe, hetzij met mondjesmaat. De lente heeft deze keer echt zijn intrede gedaan (houden zo!) en het wordt terrasjesweer. Vandaag moet ik wel passen want het voorbije weekend heeft veel van mijn krachten gevergd. Op zondag heb ik nota bene een terras helpen graven (niet overdijven: terrasje) en dat na een zwaar weekend stappen. Daar stonden wij om 11 uur wel met onze schup in onze handen. Maar het was heerlijk werken, de zon scheen, de lucht was blauw en iedereen was blij. En er was bier en frieten. Op het einde van de dag keek ik in de spiegel en mijn gezicht en nek waren verbrand: dat is niet erg, wanthet is de lente. En dan mag de zon me voor een keertje verbranden. Want ik heb ze gemist. Geniet ervan, jongens en meisjes, en aarzel niet om mij een keer te inviteren voor allerlei leuke lente-ideeën! (JVdP)

21:44 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

uch Nu valde wel in herhaling zunne :-)

Gepost door: Theunis | 26-04-06

grijns Is dit: zoek de 7 fouten? ;-p (aangezien je tekst er dubbel staat.)

Ik heb ze gevonden trouwens:
- overdijven?
- schup = schop
- wanthet?
- 'hard labeur' is een pleonasme. (labeur= hard werk)
- fotoshoots is een anglicisme (fotosessies is beter)
- 'want het is de lente', moet zijn: 'want het is lente.'

Mmh, nog even zoeken voor de zevende ;-).

(grapje eh :-p)

Lente-ideeën? Ik ben al blij als ik eens op een terrasje kan gaan zitten, lekker nietsdoen, wijntje consumeren, babbeltje slaan, nog meer wijntjes drinken :-). Tot wanneer heb je weer stage? Ik kom nog wel eens af, dan kan je mijn terrasjesdroom in vervulling laten gaan. Hoera!

Interview ze!

kusje, ik.

Gepost door: babs | 26-04-06

goed nieuws Mja, ik moest geweldig rap zijn om te tikken vandaar de foutjes. En ook de inhoud is niet helemaal wat t moest zijn. Maar mijn internet is gefikst, nu kan ik weer normaal bloggen. Pak van mijn hart.

Gepost door: Jan | 26-04-06

groene boekje geen excuses, leve taalpuriste babs
maar vanaf nu gaan we haar blog ook uitzuiveren
dedamme! :-)

Gepost door: dM3 | 12-05-06

De commentaren zijn gesloten.